A A+

Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Acest site este detinut si intretinut de catre BCR Asigurari de Viata VIG. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin BCR Asigurari de Viata VIG.

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu constituie oferta de a achizitiona sau de a dispune de un produs. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ.

Informatia prezentata pe acest site este foarte generala. De aceea, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate si serviciile BCR Asigurari de Viata VIG, este important sa contactati un reprezentant BCR Asigurari de Viata VIG care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs. si pentru a va informa atat asupra disponibilitatii serviciilor sau produselor companiei, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor si comisioanelor aferente.

Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca site-ul www.bcrasigviata.ro nu contine inexactitati, cu toate ca depunem toata diligenta pentru remedierea acestora. In acest sens, BCR Asigurari de Viata VIG nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului sau altor parti (direct sau indirect) referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor sale.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul oferirii de resurse informationale. BCR Asigurari de Viata VIG nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

BCR Asigurari de Viata VIG  isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila a utilizatorului. Utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiectie cu privire la modificarile realizate.

Orice comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe site-ul www.bcrasigviata.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala.

Prin completarea formularelor de contact va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de BCR Asigurari de Viata VIG.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

Prin bifarea casutei din cadrul formularului de contact declarati ca ati citit, inteles sunteti de acord cu Termenii si conditiile enuntate mai sus. Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si ale BCR Asigurari de Viata VIG prevazute de prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana.