A A+

Pentru tine

Asigurarea de viata este o forma de protectie a tot ceea ce este important in viata ta: bunastarea ta si a familiei, siguranta in cazul in cazul producerii unor evenimente neasteptate. Asigurarea de viata iti ofera siguranta fara egal si avantajul psihologic de a munci linistit pentru a-ti atinge scopurile si te a bucura de fiecare zi alaturi de cei dragi.

Viata este plina de riscuri si evenimente mai putin placute.

Asigurarea de viata iti garanteaza ca, indiferent ce s-ar intampla, cei dragi vor beneficia in continuare de confort si siguranta.

Iti garanteaza ca atunci cand vei dori sa te retragi din viata activa, vei putea sa-ti traiesti batranetea fara teama, avand intotdeauna un venit linistitor.

Iti garanteaza ca la varsta majoratului copilul tau va putea pasi in viata de adult avand suportul financiar necesar.

Iti garanteaza ca achizitia facuta prin intermediul unui credit bancar va putea fi pastrata intotdeauna in familie.

Iti oferim o varietate de produse de asigurare de viata adaptate nevoilor tale de protectie si economisire.

Alegerea asigurarii de viata potrivite reprezinta o decizie importanta pentru oricine. Pentru noi, fiecare client este unic. Atentia acordata analizei nevoilor, atitudinii fata de economisire, profilul financiar unic al fiecarui client reprezinta cheia expertizei noastre. Portofoliul de produse si servicii, solutiile individualizate pe care le oferim ii ajuta pe clientii nostri sa ia decizia justa pentru viitorul lor financiar.

Produsele noastre sunt disponibile in toate agentiile BCR si BCR Asigurari de Viata VIG.