A A+

Optiuni suplimentare

 

Clauzele suplimentare de sanatate si accident pot fi atasate asigurarilor individuale sau pentru cupluri sporind astfel protectia politelor de asigurare.

In schimbul platii unei prime aditionale, asiguratul poate atasa politei principale oricare din urmatoarele clauze suplimentare:

Asigurarea suplimentara de exonerare de plata a primelor in caz de invaliditate

Asigura exonerarea contractantului de la plata primelor viitoare aferente atat asigurarii principale cat si a tuturor clauzelor suplimentare cu un procent egal cu gradul de invaliditate in cazul in care invaliditatea fiziologica este de cel putin 25% sau in totalitate, in cazul in care invaliditatea este totala.

Asigurarea suplimentara pentru deces din accident

Asigura plata catre beneficiarii politei a sumei asigurate pentru aceasta clauza daca asiguratul sufera un accident mortal pe durata de valabilitate a politei.

Asigurarea suplimentara de invaliditate din accident

In functie de gradul de invaliditate din accident, dobandit pe perioada valabilitatii clauzei, consta in plata unui procent din suma asigurata sau suma integrala.

Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala

Asigura plata unui procent din suma asigurata, in functie de tipul interventiei chirurgicale.

Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala din accident

Asigura  plata unui procent din suma asigurata, in functie de tipul interventiei chirurgicale cauzate de producerea unui accident.

Asigurarea suplimentara de imbolnavire grava

Asigura  plata unei sume de despagubire facuta pe baza unui diagnostic al unei boli grave (cancer, infarct miocardic, atac vascular cerebral etc), fara nicio legatura cu cheltuielile medicale, cheltuielile de spitalizare ori tratamentele medicale, diagnosticarea bolii în sine reprezentând evenimentul asigurat.

Asigurarea suplimentara pentru spitalizare din accident

Asigura  plata unei indemnizatii zilnice pentru fiecare zi de spitalizare datorate unui accident sau unei boli.

Avantajele asigurarilor suplimentare de sanatate si accident:

  • Protejeaza veniturile familiei in eventualitatea in care sustinatorul familiei are o problema de sanatate;
  • Ofera protectie persoanelor singure, astfel incat acestea nu trebuie sa depinda de ajutor in cazul in care sufera de o afectiune grava;
  • Ofera o protectie suplimentara persoanelor care apartin unor grupuri cu risc ridicat de imbolnavire.