A A+


Concurs “Castiga premii pentru tine si micul explorator”!

De Ziua Internationala a Copiilor, te invitam sa dai voce pasiunilor celor mai mici membri ai familiei si sa castigi super premii pentru pofta voastra de noi descoperiri!


Perioada concursului “Castiga premii pentru tine si micul explorator”: 01 – 30 iunie 2021


Vino pe pagina noastra de Facebook (>> https://www.facebook.com/BCRAsigurarideViataVIG), la postarea Concursului, raspunde intr-un comentariu la intrebarea “Ce il pasioneaza pe copilul tau?” si intri automat in tragerea la sorti! In urma acestei trageri la sorti, vom avea 3 castigatori!


In plus, daca raspunzi printr-un comentariu la intrebarea din postarea concursului si inchei si o asigurare Activ+ de la BCR Asigurari de Viata VIG prin intermediul retelei BCR in perioada 01-30 iunie 2021, castigi un premiu surpriza garantat. Pentru a intra in posesia premiului garantat, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail clienti@bcrasigviata.ro


Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. 

Consulta aici >> Regulamentul Concursului sau solicita-l la adresa de e-mail marketing@bcrasigviata.ro. Care sunt beneficiile Asigurarii Activ+? 

Cu Asigurarea ACTIV+ de la BCR Asigurari de Viata VIG ai doua beneficii intr-un singur produs: 

  • - Protectie - Protectia ta si a familiei tale in cazul producerii unor evenimente care pot schimba viata intr-un mod nedorit. 
  • - Economisire - Iti poti indeplini visele pentru viitorul tau si al copiilor tai. 


Riscuri asigurate: 

  • - Deces: suma asigurata (suma se dubleaza in cazul decesului din accident); 
  • - Imbolnavire grava: suma asigurata;  
  • - Invaliditate permanenta ca urmare a unui accident: suma asigurata; 
  • - Spitalizare din accident pentru copii intre 6 luni si 25 de ani: 150 lei/ zi de spitalizare
  • - Fracturi din accident pentru copii intre 6 luni si 25 de ani: 5.000 lei 


Avantaje prin economisire pentru planurile voastre: 

- Suma garantata la finalul contractului, indiferent de contextul economic; 

- Flexibilitate – poti sa modifici caracteristicile asigurarii tale (riscuri asigurate sau suma asigurata), in functie de nevoie tale, care se pot schimba pe perioada contractuala; 

- Potential castig suplimentar, in urma investirii sumelor platite pe perioada contractului si a randamentului aferent, in plus fata de suma asigurata. 

De ce să iei asigurarea ACTIV+? 

- Poți alege unul dintre pachetele de asigurare predefinite (plan de protecție pentru copii sau pentru planurile tale personale) sau poți opta să îți personalizezi propriul pachet de asigurare. 

- Indiferent de opțiunea aleasă, ACTIV+ îți oferă posibilitatea de a economisi o sumă de bani în lei sau euro pentru lucrurile cu adevărat importante pentru tine și, în același timp, îți asigură protecția necesară pentru ca planurile tale și ale familiei tale să devină realitate.


Afla >> aici mai multe detalii despre Asigurarea Activ+ si programeaza-te in orice unitate BCR pentru a discuta cu un reprezentant despre beneficiile tale.